Crosstrainer tweedehands kopen

crosstrainer tweedehands kopen

Wanneer u een crosstrainer wenst te kopen, dan hebt u wellicht al gezien dat er honderden worden aangeboden op zoekertjessites. Sommigen zijn nieuw en anderen zijn volgens de verkoper ‘niet vaak gebruikt en in uitstekende staat’. Er zijn enkele richtlijnen die u maar beter in acht kunt nemen bij de aankoop van dergelijk fitnessapparaat

Het altijd verstandiger om het toestel nieuw aan te kopen indien het toestel niet in de hogere prijsklasse zit (onder de 300 à 400 euro). Op nieuwe crosstrainer toestellen zit 2 jaar garantie. Het is altijd verstandiger om een toestel met garantie aan te kopen. Vraag dus bij de verkoper steeds of het toestel ouder is dan 2 jaar. De goedkopere toestellen laten het bij intensief gebruik vaak vroegtijdig afweten en het is dan natuurlijk interessant om aan de garantievoorwaarden te voldoen.

Bij de aankoop moet u altijd rekening houden met uw wensten. Wanneer u het toestel iedere dag intensief wenst te gebruiken, dan is de kans klein dat u zult toekomen met 200 euro. Fitnesscentra verkopen hun producten af en toe. Deze zijn veelal goed onderhouden. Het zijn dure toestellen die tegen een stoot kunnen (daar ze in de fitness dagelijks vele uren moeten presteren). Een crosstrainer tweedehands kopen bij een fitnesscentrum is soms een slimme zet. Ze zijn vaak verouderd, maar toch is het nog kwaliteit.

Het is steeds wat wikken en wegen bij de vraag of u best een nieuw toestel aankoopt, of dan toch opteert voor een tweedehands. Op zeker spelen en een nieuw toestel aankopen, inclusief 2 jaar garantie, is geen onverstandige zet.

Aanbevolen artikelen